M5POST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   M5POST - BMW M5 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-04-2018, 12:42 AM   #1
autoart
Colonel
274
Rep
2,140
Posts

Drives: 2009 335i e90 M
Join Date: Oct 2010
Location: socal

iTrader: (8)

Pictures

Hi, I am not able to add a picture to my post. I have done it in the past, but it seems something has changed. I am not able to pull a picture from my pictures.
I would use "managed attachments" " browse" my photo and "upload" it shows jpg 493.4kB and shows this:
but no picture, something has changed. Thank you
Attached Images
  

Last edited by autoart; 01-04-2018 at 07:20 PM..
Appreciate 1
      01-04-2018, 08:02 AM   #2
Wolf 335
Brigadier General
Wolf 335's Avatar
Canada
1696
Rep
3,220
Posts

Drives: 2007 E92 335i
Join Date: Aug 2012
Location: GTA - Greater Toronto Area

iTrader: (0)

Test

Name:  7821 revised.jpg
Views: 275
Size:  31.0 KB
Appreciate 0
      01-04-2018, 08:03 AM   #3
Wolf 335
Brigadier General
Wolf 335's Avatar
Canada
1696
Rep
3,220
Posts

Drives: 2007 E92 335i
Join Date: Aug 2012
Location: GTA - Greater Toronto Area

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by autoart View Post
Hi, I am not able to add a picture to my post. I have done it in the past, but it seems something has changed. I am not able to pull a picture from my pictures.
I would use "managed attachments" " browse" my photo and "upload" it shows jpg 493.4kB and shows this:
but no picture, something has changed. Thank you
Just followed your same steps and mine seems to work.
Appreciate 0
      01-04-2018, 07:21 PM   #4
autoart
Colonel
274
Rep
2,140
Posts

Drives: 2009 335i e90 M
Join Date: Oct 2010
Location: socal

iTrader: (8)

I just tried it again, with a picture I have posted before and nothing?
Attached Images
 
Appreciate 0
      01-06-2018, 12:51 PM   #5
autoart
Colonel
274
Rep
2,140
Posts

Drives: 2009 335i e90 M
Join Date: Oct 2010
Location: socal

iTrader: (8)

now the pictures came up 2 days latter weird.
Appreciate 1
      01-06-2018, 01:20 PM   #6
///M Power-Belgium
Lieutenant General
///M Power-Belgium's Avatar
Belgium
31888
Rep
17,006
Posts

Drives: ///M3-E92-DCT Silverstone II
Join Date: Jul 2012
Location: Belgium

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by autoart View Post
now the pictures came up 2 days latter weird.
It's not you my friend . I was in the same situation ..My pics came on with a 24 hours delay in the cool chick pic. thread !
And I know ...It really s@cks ! I think something is wrong with the Bimmerpost forum .

Note : For the moment your pics are visible
__________________
BPM DEV-Tune & DCT Software-Tune & Servotronic & coding ///Alpine HID Angeleyes ///Oem.exhaust mod.
Appreciate 0
      01-06-2018, 01:24 PM   #7
autoart
Colonel
274
Rep
2,140
Posts

Drives: 2009 335i e90 M
Join Date: Oct 2010
Location: socal

iTrader: (8)

I thought it was a ad blocker that i had, I just removed it. O well
Appreciate 1
      01-06-2018, 03:17 PM   #8
///M Power-Belgium
Lieutenant General
///M Power-Belgium's Avatar
Belgium
31888
Rep
17,006
Posts

Drives: ///M3-E92-DCT Silverstone II
Join Date: Jul 2012
Location: Belgium

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by autoart View Post
I thought it was a ad blocker that i had, I just removed it. O well
Negative ! I have the uBlock Origin for years while I posted pics and I still have it for the moment .
Posting pics works again with my uBlock set ON , so I think your ad blocker is not the cause of your and my situation .
__________________
BPM DEV-Tune & DCT Software-Tune & Servotronic & coding ///Alpine HID Angeleyes ///Oem.exhaust mod.
Appreciate 0
      01-07-2018, 03:01 PM   #9
autoart
Colonel
274
Rep
2,140
Posts

Drives: 2009 335i e90 M
Join Date: Oct 2010
Location: socal

iTrader: (8)

Once I removed it , the pictures worked again.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.




m5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST