M5POST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   M5POST - BMW M5 Forum > F10 M5 Forum > Navigation, iDrive, Audio, Video, Bluetooth, Phone, Coding

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-19-2019, 09:23 PM   #1
Blaxwil
Private
52
Rep
99
Posts

Drives: 2015 M5
Join Date: Feb 2018
Location: Atlanta

iTrader: (0)

Bluetooth Music won't play

I know I've seen this question on the forum in the past but can't remember what the fix was.

I like to play music on my iPhone via Pandora and YouTube from time to time. After purchasing my car (2014 M5) 2.5 years ago, the functionality of playing my music through the car speakers worked just fine. It actually worked for a few years until 1 day it just stopped.

Does anyone recall the thread or the fix?
Appreciate 0
      06-20-2019, 08:54 PM   #2
TLK
Second Lieutenant
TLK's Avatar
72
Rep
277
Posts

Drives: '14 M5 CP, '12 550i, '04 545i
Join Date: Sep 2016
Location: SF Bay, CA

iTrader: (0)

If your phone is paired and working with the car, maybe try:

Push MEDIA button
Push OPTION button
Make sure that Bluetooth is checked.
Attached Images
 
Appreciate 0
      06-21-2019, 01:28 AM   #3
Blaxwil
Private
52
Rep
99
Posts

Drives: 2015 M5
Join Date: Feb 2018
Location: Atlanta

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by TLK View Post
If your phone is paired and working with the car, maybe try:

Push MEDIA button
Push OPTION button
Make sure that Bluetooth is checked.
Nope. That doesn't work either. Thanks for the try though
Appreciate 0
      06-22-2019, 01:37 PM   #4
TLK
Second Lieutenant
TLK's Avatar
72
Rep
277
Posts

Drives: '14 M5 CP, '12 550i, '04 545i
Join Date: Sep 2016
Location: SF Bay, CA

iTrader: (0)

Is your phone profile still set to include music? Did you try raising the volume on the phone while trying to play something? The Bluetooth volume might be all the way down. That's all I got.
Attached Images
 
Appreciate 0
      06-23-2019, 03:00 AM   #5
Steve Fox
New Member
11
Rep
7
Posts

Drives: 2014 M5 CP
Join Date: Apr 2017
Location: Orange County CA

iTrader: (0)

i have the same issue
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:34 AM.




m5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST