M5POST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   M5POST - BMW M5 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-16-2023, 02:54 PM   #287
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
Afghanistan
2725
Rep
49
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by 'Cane View Post
The only way for me to resolve being able to view this thread past my post was to delete my post. Working fine now.
Ok Iíll probably restore the deleted post later today to see the problem then re delete it
__________________
Test 23456rt
Appreciate 2
'Cane7046.00
DrFerry5992.00
      03-18-2023, 09:20 AM   #288
ASAP
Major General
ASAP's Avatar
9149
Rep
8,162
Posts

Drives: '23 X3 M40i
Join Date: Sep 2012
Location: FL

iTrader: (0)

Can we change the behavior in the app for scrolling to another page? If you get down to the bottom comment on a page, it flips to the next one by just scrolling as opposed to clicking next page. This works really poorly and just skips pages too quick.
__________________
2 x N54 -> 1 x N55 -> 1 x S55-> 1 x B58
Appreciate 0
      03-24-2023, 02:10 PM   #289
jefe2000
First Lieutenant
jefe2000's Avatar
United_States
563
Rep
367
Posts

Drives: 2018 M2 6MT
Join Date: Feb 2020
Location: San Francisco Bay Area

iTrader: (0)

Garage List
2018 BMW M2  [10.00]
Quote:
Originally Posted by jefe2000 View Post
On my iPhone 13 mini, the iOS BIMMERPOST app is regularly crashing on me when I view this thread:
https://f87.bimmerpost.com/forums/sh....php?t=1830240
apptest it looks like this crash has returned. Iím seeing it crash every time on the thread mentioned above on my iPhone.

iPhone 13 mini
iOS 16.3.1
BIMMERPOST 5.5.10
Appreciate 1
DrFerry5992.00
      03-27-2023, 03:42 PM   #290
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
Afghanistan
2725
Rep
49
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by jefe2000 View Post
apptest it looks like this crash has returned. Iím seeing it crash every time on the thread mentioned above on my iPhone.

iPhone 13 mini
iOS 16.3.1
BIMMERPOST 5.5.10
I think this is a memory issue that comes with more and more images. So far Iíve trie to balance the image quality (reducing image quality to free up more memory) and its gotten us this far. Iím scared to reduce image quality anymore as it does start to look noticeably worse. I will however keep playing around to see what else can be done to keep up with these kinds of threads.
Thanks for pointing it out as usual!
__________________
Test 23456rt
Appreciate 2
jefe2000562.50
DrFerry5992.00
      05-03-2023, 11:12 PM   #291
'Cane
Brigadier General
'Cane's Avatar
United_States
7046
Rep
4,720
Posts

Drives: 2022 Aventurin/SS G82 xDrive
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
Showing the same pic for posts by two different users (the top pic shows the correct pic when tapped).
Attached Images
 
Appreciate 1
DrFerry5992.00
      05-18-2023, 07:18 PM   #292
'Cane
Brigadier General
'Cane's Avatar
United_States
7046
Rep
4,720
Posts

Drives: 2022 Aventurin/SS G82 xDrive
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
When reporting a comment (for infractions or spam, etc) the background in the box is black and the text is as well, so you canít see what youíre typing.

iPhone 14 Pro Max, iOS 16.5 (dark mode)
Bimmerpost version 5.5.10
Appreciate 1
DrFerry5992.00
      06-19-2023, 10:51 AM   #293
jefe2000
First Lieutenant
jefe2000's Avatar
United_States
563
Rep
367
Posts

Drives: 2018 M2 6MT
Join Date: Feb 2020
Location: San Francisco Bay Area

iTrader: (0)

Garage List
2018 BMW M2  [10.00]
Quote:
Originally Posted by jefe2000 View Post
apptest Hereís a strange one for ya. The iOS BIMMERPOST app shows a very long gray area below the post linked below. Iíve scrolled for a very looooong time and never found the end of the gray region. I think it was scrolling the whole time though, because it took just as long to scroll back up out of the gray region to the post.

https://www.bimmerpost.com/forums/sh...php?p=28903473
apptest Although you fixed the original reported instance of the bug in version 5.5.5 of the app, Iím now seeing the same set of symptoms in this other thread:
https://f87.bimmerpost.com/forums/sh....php?t=2026688

This is in BIMMMERPOST version 5.5.10 on my iPhone 13 mini running iOS 16.5.
Appreciate 1
DrFerry5992.00
      07-01-2023, 01:18 AM   #294
ramparts
Colonel
1008
Rep
2,069
Posts

Drives: M40i
Join Date: Apr 2015
Location: UK

iTrader: (0)

The app still has the g60 under a cloth
Appreciate 1
DrFerry5992.00
      08-05-2023, 09:29 AM   #295
jefe2000
First Lieutenant
jefe2000's Avatar
United_States
563
Rep
367
Posts

Drives: 2018 M2 6MT
Join Date: Feb 2020
Location: San Francisco Bay Area

iTrader: (0)

Garage List
2018 BMW M2  [10.00]
apptest I note that this post has the quote, but is missing the reply:
https://www.bimmerpost.com/forums/sh...php?p=30372428

The reply shows up in the browser, but not when viewing the post in the iOS app.

Iím running version 5.5.10 of the BIMMERPOST app on my iPhone 13 mini with iOS 16.6.
Appreciate 1
DrFerry5992.00
      08-15-2023, 12:50 PM   #296
ramparts
Colonel
1008
Rep
2,069
Posts

Drives: M40i
Join Date: Apr 2015
Location: UK

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ramparts View Post
The app still has the g60 under a cloth
6 weeks later, it is still under a cloth Ö
Appreciate 0
      08-15-2023, 01:03 PM   #297
'Cane
Brigadier General
'Cane's Avatar
United_States
7046
Rep
4,720
Posts

Drives: 2022 Aventurin/SS G82 xDrive
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by ramparts View Post
6 weeks later, it is still under a cloth Ö
Thatís got nothing to do with the app/dev, thatís something the host site has to correct.
Appreciate 0
      08-15-2023, 01:05 PM   #298
ramparts
Colonel
1008
Rep
2,069
Posts

Drives: M40i
Join Date: Apr 2015
Location: UK

iTrader: (0)

Itís an app specific picture, which is why Iíve reported it here
Appreciate 0
      08-16-2023, 01:43 AM   #299
anielsen71
Major
Denmark
507
Rep
1,481
Posts

Drives: F36 435xd
Join Date: Mar 2012
Location: Naestved, Denmark

iTrader: (0)

Garage List
Hi guys.
Any else having trouble showing posts with many pictures on an IPhone with version 5.5.10 of the app?
While loading the pictures, the app just crashesÖ..pretty annoying!
__________________
Brgds
Allan
Ď15 F36 435xd Gran Coupť

Ex: E46 330d, E91 330dA
Appreciate 1
AndrewC198910780.50
      08-25-2023, 09:06 PM   #300
'Cane
Brigadier General
'Cane's Avatar
United_States
7046
Rep
4,720
Posts

Drives: 2022 Aventurin/SS G82 xDrive
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
Having a lot of issues with connectivity lately. Iíll get messages sayin no Wi-Fi connection even though I know my connection is good. And overall just loading posts and forums is really slow.

Version 5.5.10
Attached Images
  
Appreciate 1
AndrewC198910780.50
      08-26-2023, 04:15 AM   #301
anielsen71
Major
Denmark
507
Rep
1,481
Posts

Drives: F36 435xd
Join Date: Mar 2012
Location: Naestved, Denmark

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by 'Cane View Post
Having a lot of issues with connectivity lately. Iíll get messages sayin no Wi-Fi connection even though I know my connection is good. And overall just loading posts and forums is really slow.

Version 5.5.10
Same here.
At least once a day, I get the message with no connection.
__________________
Brgds
Allan
Ď15 F36 435xd Gran Coupť

Ex: E46 330d, E91 330dA
Appreciate 0
      08-26-2023, 12:42 PM   #302
Rdurty2
Lieutenant
534
Rep
459
Posts

Drives: 2022 M240i
Join Date: Feb 2019
Location: NY

iTrader: (0)

Same here with the very slow loading of anything on the iPhone app. Also says no internet connection but then reloads and work.

Started a couple days ago.
Appreciate 0
      08-26-2023, 01:08 PM   #303
'Cane
Brigadier General
'Cane's Avatar
United_States
7046
Rep
4,720
Posts

Drives: 2022 Aventurin/SS G82 xDrive
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by 'Cane View Post
Having a lot of issues with connectivity lately. Iíll get messages sayin no Wi-Fi connection even though I know my connection is good. And overall just loading posts and forums is really slow.

Version 5.5.10
Quote:
Originally Posted by anielsen71 View Post
Same here.
At least once a day, I get the message with no connection.
Quote:
Originally Posted by Rdurty2 View Post
Same here with the very slow loading of anything on the iPhone app. Also says no internet connection but then reloads and work.

Started a couple days ago.
apptest
Appreciate 0
      08-26-2023, 03:17 PM   #304
AndrewC1989
Brigadier General
AndrewC1989's Avatar
United_States
10781
Rep
4,507
Posts

Drives: 2015 328d xDrive
Join Date: Aug 2010
Location: NoVA

iTrader: (5)

Garage List
2015 328d xDrive  [10.00]
Tons of issues on iOS the last few days. App keeps crashing. Shows Iím logged out half the time, then logs me in. Very unstable.
__________________
Appreciate 1
      08-27-2023, 01:11 AM   #305
ramparts
Colonel
1008
Rep
2,069
Posts

Drives: M40i
Join Date: Apr 2015
Location: UK

iTrader: (0)

Also affecting the android app, so I assume it's a server side issue. I've noticed a number of the forums taking a long time to respond to. For example the g60 one . It took over 3 minut d to submit this very comment
Appreciate 0
      08-27-2023, 02:36 PM   #306
AndrewC1989
Brigadier General
AndrewC1989's Avatar
United_States
10781
Rep
4,507
Posts

Drives: 2015 328d xDrive
Join Date: Aug 2010
Location: NoVA

iTrader: (5)

Garage List
2015 328d xDrive  [10.00]
Quote:
Originally Posted by ramparts View Post
Also affecting the android app, so I assume it's a server side issue. I've noticed a number of the forums taking a long time to respond to. For example the g60 one . It took over 3 minut d to submit this very comment
Seems all is well today on my end. Not sure if youíre experiencing the same.
__________________
Appreciate 0
      08-27-2023, 02:54 PM   #307
anielsen71
Major
Denmark
507
Rep
1,481
Posts

Drives: F36 435xd
Join Date: Mar 2012
Location: Naestved, Denmark

iTrader: (0)

Garage List
I still have issues with ďlost connectionĒ and slow performance in the app
__________________
Brgds
Allan
Ď15 F36 435xd Gran Coupť

Ex: E46 330d, E91 330dA
Appreciate 0
      08-27-2023, 03:22 PM   #308
'Cane
Brigadier General
'Cane's Avatar
United_States
7046
Rep
4,720
Posts

Drives: 2022 Aventurin/SS G82 xDrive
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by anielsen71 View Post
I still have issues with ďlost connectionĒ and slow performance in the app
Same here.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.




m5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST